2024 Volkswagen Touareg Tasarımı Paylaşıldı!

2024 Volkswagen Touareg tasarımı için konsept çalışma yapıldı. Rusya merkezli otomobil sitesi tarafından yapılan tasarım, insanların beğenisini kazanmayı başardı.

2023 yılına girdiğimiz bu haftalarda insanların merak ettiği birçok şey var. Bunlardan birisi bu yıl tanıtılacak olan yeni otomobil modelleri. Bu modeller arasında Volkswagen’in duyuracağı otomobiller de bulunuyor. Şirketin tanıtması beklenen araçlarından birisi de Touareg olarak yer alıyor. Touareg’in lanse edileceği zaman Mayıs ayı. Yılın ikinci yarısında ise sürücülerle buluşması bekleniyor. Henüz otomobilin tasarım detayları ortaya çıkmadı. Buna rağmen bir otomotiv sitesi, ürün için konsept tasarım çalışması gerçekleştirdi.

2024 Volkswagen Touareg tasarımı ile dikkat çekiyor

Konsept tasarıma göre büyük SUV Modeli Touareg, küçük dokunuşlara yer verecek. Aracın ön kısmında yenilenen matris LED farlar kullanılacak. Bununla beraber yeni bir ızgara tasarımı, sürücülerle buluşacak. Kısacası araç, ön kısmında 2024 model bir tasarım benimseyecek.

Yeni model aracın öne çıkan bir diğer tasarımı arka tarafı olmakta. Kaynağa göre arka tarafta boydan boya arka ışıklandırma kullanılacak. Bu ışıklandırma, bagaj kapağını da içe alacak. Böylece 3 parçalı arka ışıklandırma kullanılmış olacak. Ayrıca otomobilin arka ışıklandırmasının ortasında Volkswagen logosuna yer verilecek.

Yeni nesil Volkswagen Touareg tasarımını incelerken iç mekana da bakmak gerekiyor. Modelin iç mekanı, özenle tasarlanmış durumda. Otomobilin işlevsel olarak pek çok fonksiyonu içerdiği görülüyor. Touareg, bunlarla beraber 15 inçlik bir dokunmatik panele sahip. Bu panel, hem aracı kontrol ederken hem de eğlenirken işe yarıyor.

Bir Cevap Bırakın

E-mail adresiniz yayınlanmamaktadır.