Pi KARE VİP Eğitim Kurumları LGS YKS TYT AYT

İzmir’de dershanelerin merkezi olan Çankaya’da yer alan LGS YKS TYT AYT ve Ara Sınıf Destek Kursları verilen VİP kategorisinde kurs merkezi uzman öğretmen kadrosu ve uygun fiyatları ile ön plana çıkıyor.

Yeni Nesil VİP Eğitim

Sloganı ve verdiği 7/12 Kütüphane hizmeti ve Sınav Merkezi hizmeti ile başarılı bir performans göstermektedir.

iKARE VİP Kurs Merkezi ile öğrenciler, akademik ve bireysel becerilerini geliştirirken, kişiye özgü danışmanlar ile kariyer planlaması yaparak sınavlara hazırlanır. Sınavlara hazırlıkta konu anlatımları ve soru çözümlerinin yanı sıra öğrencilere yeni bir bakış açısı kazandıran PiKARE VİP Kişisel Gelişim Kursu, planlama, öğrenme, uygulama, ölçme ve değerlendirme süreçlerini takip ederek, eğitimin çıtasını yükseltmektedir.

EĞİTİM DEĞERLERİMİZ

Kişiye Özgü Danışmanlar

Türkiye’de ilk kez PiKARE VİP’de sunulan rehberlik hizmeti ile kişiye özgü danışmanlar, öğrencilerin doğru kariyer planlaması yapabilmeleri için yönlendirme hizmeti verir.

Zengin İçerikli Yayınlar

PiKARE VİP Kurs, tüm sene boyunca kullanılacak özgün ve zengin içeriklere sahip konu anlatımlı yayınlar, soru bankaları, konu kavrama testleri ve KPSS Genel Kültür Genel Yetenek deneme sınavları ile öğrencilerini sınavlarda başarıya hazırlar.

Performans Takibi

Sınavlara yönelik denemeler ve kişiye özgü danışmanlar sayesinde öğrencilerin bilgileri test edilir. Performans takibi doğrultusunda akademik yönlendirmeler yapılır.

Başarı Odaklı Ders Programı

PiKARE VİP Kurs Merkezi’nde öğrenciler, deneyimli öğretmenler ve başarı hedefine yönelik çalışma programı ile sınavlara en iyi şekilde hazırlanır.

Alanında Uzman Eğitmenler

PiKARE VİP Kurs sınıflarında verilen dersler, deneyimli ve alanında uzman eğitmenler eşliğinde, her öğrenciye bire bir ilgi gösterilerek verilmektedir. Öğrencinin performansı doğrultusunda özel yönlendirmeler ile başarıya ulaşması sağlanır.

Bir Cevap Bırakın

E-mail adresiniz yayınlanmamaktadır.